CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Ajuda

(CompraSocial! t'ofereix tres maneres diferents de localitzar la informació que necessites sobre els productes i serveis de les organitzacions que treballen per fomentar la inclusió al mercat de treball de persones en risc d'exclusió social.

(Cerca lliure!

Pots accedir-hi a qualsevol pàgina des de la part superior esquerra de la pantalla.

El mecanisme és molt senzill: només cal que escriguis la paraula o la seqüència de text que vulguis trobar i que premis el botó de CERCA. (CompraSocial! et mostrarà la llista de totes les organitzacions la fitxa de les quals contingui allò que has escrit.

Els camps on es localitza la informació són els del nom de l'organització, l'adreça extesa (incloent-hi la població) i les descripcions que les mateixes organitzacions fan tant dels seus productes i serveis com de la resta de la seva activitat.

(Cerca avançada!

Pots accedir-hi a qualsevol pàgina des de la part superior esquerra de la pantalla.

La cerca avançada et permet fixar criteris de cerca de forma concreta per a diferents camps de dades: nom de l'organització, sector d'activitat, població o comarca i tipologia (Centre Especial de Treball, possible organització receptora de donacions en el marc de la LISMI, etc.).

Per exemple: pots demanar la llista d'organitzacions que treballen en jardineria i que tenen la seu a la comarca del Vallès Occidental o bé la llista de tots els Centres Especials de Treball que fan manipulats.

La cerca avançada et permet afinar més que la cerca lliure però et demana que concretis una mica més els paràmetres.

(Directori de productes i serveis!

Pots accedir-hi a qualsevol pàgina des de la columna de l'esquerra de la pantalla.

El directori de productes i serveis t'ofereix la possibilitat d'apropar-te al mapa de les empreses i entitats socials d'inserció a través d'una estructura jeràrquica basada en l'activitat que realitzen.

Fes clic sobre l'activitat que t'interessi i veuràs la llista de totes les organitzacions que treballen en aquest àmbit.

Has trobat útil aquesta informació? Ajuda'ns a millorar (CompraSocial! Escriu-nos i fes-nos saber si les explicacions són suficients o no, si creus que podríem millorar el portal o si has detectat algun problema o error en el seu funcionament. Gràcies per la teva col·laboració!

(CompraSocial! El millor per a tu. El millor per a tots.