CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Aliats (CS!

Per tal d'aconseguir l'objectiu d'augmentar l'impacte social de les empreses socials catalanes és imprescindible la implicació de totes les institucions, xarxes i associacions socials, empresarials i de l'administració pública de Catalunya.

Si voleu convertir-vos en aliat (CS! o desitgeu més informació sobre el tema, ompliu el formulari que trobareu al final de la pàgina i ens posarem en contacte amb vosaltres.Els aliats (CS!

Fundació Pimec Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament

Dincat Ammfeina

Foment del Treball Transports Metropolitans de Barcelona Cambra de Comerç de BarcelonaPer què ser aliats (CS!

(1! Per contribuir de forma directa en la millora de les condicions de vida de persones en situació o risc d'exclusió social.

(2! Per ser reconegut com a membre d'una iniciativa pionera, innovadora i de transformació social amb presència permanent dels aliats: 1) al web de (CompraSocial! i 2) en el butlletí online trimestral de (CompraSocial! (enviament previst a més de 50.000 destinataris).

(3! Per fer partícips d'un projecte social innovador tots els treballadors i associats de tots els aliats (CS!.

(4! Per oferir nous serveis als associats dels aliats (CS! mitjançat presentacions a mida de temàtiques relacionades amb (CompraSocial! (per exemple, taller d'ajuda pel compliment de la LISMI).

(5! Per gaudir de forma prioritària de les novetats i innovacions del projecte.

(6! Per compartir amb altres aliats (CS! l'evolució del projecte i dels compromisos assumits mútuament.Què cal fer per ser aliat (CS!

(1! Enviament d'informació sobre (CompraSocial! a tots els associats de l'aliat (CS!.

(2! Enllaç al web de (CompraSocial! des del web de l'aliat (CS!.

(3! Aparició de (CompraSocial! a la revista i altres canals de comunicació de l'aliat (CS!.

(4! Participació en la millora contínua del portal (per exemple, detecció de necessitats de compra social dels associats no cobertes pel portal, etc.).Política de privacitat


(CompraSocial! El millor per a tu. El millor per a tots.