CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Dossiers

Octubre 2011
Torna el Nadal a (CompraSocial!
Perquè regalar solidaritat és ben senzill...

Busqueu un lot de Nadal diferent, amb productes de qualitat, ecològics i solidaris? Us imagineu un obsequi que no només fa feliç qui el rep, sinó també qui el regala i qui el produeix?

Així són els productes de (CompraSocial!. Un any més us proposem un catàleg que reuneix tot allò que podem demanar en un present nadalenc: bon gust, feina ben feta i valor social.

Trieu i remeneu entre la selecció que us hem preparat. [Veure el dossier]Abril 2012
La recollida i el reciclatge de residus, també a (CompraSocial!
Benefici social i ambiental pel mateix preu

Cada cop està més estesa la convicció que empreses i organitzacions de tot tipus han de gestionar un compte de resultats triple: econòmic, ambiental i social.

(CompraSocial! Us ofereix la possibilitat d'avançar en els tres àmbits gràcies a la selecció de proveïdors de serveis mediambientals que us presentem en aquest dossier especial. Com sempre, serveis de qualitat i amb valor afegit social.

Qui diu que treballar en clau de triple compte vol dir triple feina? [Veure el dossier]Novembre 2011 / Gener 2012
Caterings i restaurants, a (CompraSocial!
Caterings i restaurants amb valor afegit

Moltes empreses i organitzacions celebren un dinar o un sopar uns dies abans de Nadal. I per què no fer-ho en un establiment de restauració o bé demanant un càtering a les empreses (CompraSocial!? Ben segur que gaudireu d'un àpat amb valor afegit. Animeu-vos, busqueu l'estel de Nadal!

Per cert, sabíeu que aquestes mateixes organitzacions us poden cobrir les vostres necessitats quotidianes per als menjadors i cafeteries d'empresa, escola o local social? La compra social i solidària al vostre abast tot l'any.

Conegueu els locals i les empreses que us proposem i bon profit! [Veure el dossier]Juliol / Octubre de 2011
Aquest Nadal, (CompraSocial!
Els regals amb més valor

Encara falten uns quants mesos, però els més previsors ja hi pensen. Si per Nadal teniu previst fer regals d'empresa, enguany podeu sorprendre clients, col·laboradors, treballadors o companys amb un obsequi bonic, elegant, original i amb un valor afegit molt especial: el de la solidaritat. Si regaleu un producte de (CompraSocial!, ajudeu a fer possible el somni de moltes persones per a les quals el regal és poder treballar amb dignitat.

Feu un cop d'ull a les idees que us proposem i trieu el vostre regal! [Veure el dossier]