CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Avís legal

(Política de privacitat!

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem sobre la nostra política pel què fa al tractament de les dades de persones i organitzacions de què disposem:

1. La finalitat de (CompraSocial! és fer difusió dels productes i serveis comercials de les organitzacions que treballen en el camp de la inserció laboral. En aquest sentit, les dades que es mostren al web han estat subministrades directament per les pròpies organitzacions, autoritzant la seva publicació. Les mateixes organitzacions han autoritzat (CompraSocial! a completar la informació subministrada amb d'altra procedent de llurs webs.

2. Aquestes dades són d'exclusiu ús intern de (CompraSocial! i no seran subministrades a terceres organitzacions sense autorització prèvia dels interessats.

3. En qualsevol moment es poden exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació sobre les dades, d'acord amb la normativa que estableix la legislació vigent. Només cal posar-se en contacte amb (CompraSocial! a través del telèfon o del correu electrònic.