CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Notícies

Maig de 2009
La discapacitat psíquica és només un estat actual

La Coordinadora de Tallers de Catalunya es una associació sense afany de lucre que representa el col·lectiu de 72 entitats que gestionen serveis d'atenció i treball per assolir la plena integració laboral i social de les persones amb discapacitat psíquica.

L'entitat és el fil conductor entre l'administració pública i els socis de la mateixa, alhora que ofereix informació i suport de tot tipus a les estructures de les entitats. Treballa únicament per a visibilitzar les seves entitats i el seu col·lectiu i per defensar els seus drets i interessos.

La situació de les persones amb discapacitat psíquica envers la seva integració a la comunitat, al treball i a la societat en general és susceptible de ser modificada amb els suports necessaris, segons afirma la Coordinadora de Tallers de Catalunya en el seu Codi Ètic com un dels seus valors. Per això també treballen en el seu entorn: la família i el món sociolaboral.

Segons Loli Saballs, gerent de la Coordinadora, "com a Centres Especials de Treball tenim un mercat social al qual podem accedir mitjançant (CompraSocial!". Fins i tot l'entitat s'havia plantejat un projecte similar "però vam decidir que si ja n'existia un amb la mateixa orientació era millor anar plegats i fomentar junts l'economia social".

Enviar a Delicious Enviar a Digg Enviar a La Tafanera Enviar a Menéame Enviar a Facebook