CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Notícies

Octubre de 2009
Transports Metropolitans de Barcelona, nou aliat de CompraSocial

El programa CompraSocial de la Fundació Caixa Catalunya té a partir d'ara un nou aliat. Transports Metropolitans de Barcelona, TMB, ha volgut sumar-se a les empreses que comparteixin el pensament i els valors associats a CompraSocial.

El punt de partida ha estat el Pla Director de Cooperació i Solidaritat de TMB, que inclou diferents programes d'actuació, un dels quals té com a objectiu la incorporació progressiva de criteris de compra social en els aprovisionaments habituals de l'empresa, i també en els processos generals de contractació, a fi de fomentar la diversitat com a font de talent, proporcionar igualtat d'oportunitats i garantir la no discriminació per cap causa.

Així mateix, cal recordar que la Fundació Caixa Catalunya de l'Obra Social de Caixa Catalunya es va crear, entre d'altres, amb la finalitat de fomentar la inclusió al mercat de treball de persones en situació o risc d'exclusió social. Precisament mitjançant el programa Compra Social, que es desenvolupa en col·laboració amb empreses d'inserció i centres especials de treball de Catalunya, es potencia la comercialització dels productes i serveis de qualitat amb el valor afegit que tenen com a objectiu prioritari la creació de llocs de treball per a persones amb especials dificultats per accedir al mercat laboral ordinari.

Amb la voluntat de desenvolupar objectius comuns i de treballar en aquest mateix sentit, TMB i la Fundació Caixa Catalunya han formalitzat la relació mitjançant el conveni de col·laboració, signat per Santiago Torres, director de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB, i Àngel Font, director d'Inclusió Social de la Fundació Caixa Catalunya. Entre d'altres compromisos per la promoció conjunta del projecte, la Fundació ofereix a TMB un servei d'assessoria i suport per a la identificació d'oportunitats de compra de productes i serveis de CompraSocial.

A partir d'ara, TMB entra a formar part del cercador de productes i serveis d'empreses i entitats d'inserció sociolaboral CompraSocial, el portal d'Internet adreçat als potencials clients: administració pública, empreses i particulars on, a més de poder-hi contractar productes i serveis necessaris i de qualitat, s'hi pot pot practicar el consum ètic i la compra responsable.

Enviar a Delicious Enviar a Digg Enviar a La Tafanera Enviar a Menéame Enviar a Facebook