CERCA                Directori

       Cerca avançada
PRODUCTES I SERVEIS
Notícies

Juliol de 2008
La Fundació Pimec Acció Social s'alia amb CompraSocial

La Fundació Pimec Acció Social, l'entitat que canalitza les accions de compromís social i amb l'entorn que promou la patronal catalana de referència de les micro, les petites i les mitjanes empreses, donarà a conèixer el projecte Compra Social entre els cent mil col·lectius i particulars associats a Pimec.

Amb el conveni de col·laboració que ha signat amb la Fundació Un Sol Món de l'Obra Social de Caixa Catalunya, la Fundació Pimec Acció Social reconeix Compra Social com a eina que treballa per la inclusió social i esdevé un dels aliats estratègics per difondre el projecte i contribuir a fer més accessibles els productes i serveis que ofereixen les empreses socials.

Àngel Font, director de la Fundació Un Sol Món, explica el sentit d'aquest conveni: "Totes dues entitats compartim valors, visió a llarg termini, i el compromís amb les persones més vulnerables. Una manera més de lluitar contra l'exclusió social és recolzant i promovent aquelles iniciatives que busquen la integració laboral, una visió que Fundació Pimec Acció Social comparteix amb nosaltres." Però no es tracta només de fer difusió del portal. "Ser aliat vol dir participar en el projecte, suggerir millores, aportar idees perquè el concepte compra social estigui plenament incorporat i acceptat per tota la societat d'aquí a cinc anys."

Tu també et pots aliar amb Compra Social!

Les empreses socials catalanes ofereixen tota mena de productes i serveis de qualitat amb el valor afegit que tenen com a objectiu prioritari la inclusió social de persones amb dificultats. Per donar a conèixer aquestes empreses i facilitar-hi l'accés, Compra Social ofereix un directori i cercador que inclou, ara com ara, més de 200 empreses socials i prop de 250 categories de productes i serveis diferents.

Però les empreses socials catalanes encara són unes grans desconegudes per a molts. És per això que Compra Social cerca aliats estratègics que participin en la difusió i la millora d'aquest innovador projecte destinat a incrementar l'abast i impacte de les empreses socials. La Fundació Un Sol Món de l'Obra Social de Caixa Catalunya convida totes aquelles institucions, xarxes i associacions socials, empresarials i de l'administració pública de Catalunya amb voluntat de compromís, que comparteixin el pensament i els valors associats a Compra Social, a esdevenir un aliat formal del projecte. Per enfortir-lo, per donar-lo a conèixer, per incrementar l'impacte de les empreses socials. En definitiva, per afavorir la millora de les condicions de vida de milers de persones en situació o risc d'exclusió social.

Enviar a Delicious Enviar a Digg Enviar a La Tafanera Enviar a Menéame Enviar a Facebook